GÜNCEL HABERLER

Erbaa Belediyesi Yunus Emre Kadın, Çocuk Yaşam Merkezini EBA destek noktasına dönüştürdü.

Kadın, Çocuk Yaşam Merkezi EBA destek noktası oldu

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi, Ermenistan'ın saldırısına uğrayan Azerbaycan'a destek olmak amacı belediye binası ve Atatürk Anıtı'na Azerbaycan bayrağı astı.

Erbaa Belediyesi’nden Azerbaycan’a destek

Erbaa Belediyesi, 'Çevre Dostu Kent' projesiyle ödül aldı

Erbaa belediyesi Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) düzenlediği Belediyeler için Bisikletli Ulaşım Fikir ve Proje Uygulama Yarışmasında 'Çevre Dostu Kent Erbaa' projesiyle ödül aldı. Başkan Karagöl "Çevre kirliliğine yol açmadan, spor yaparak alternatif bir ulaşım imkanı ortaya çıkaran projemizi en kısa sürede hayata geçirmeyi hedefliyoruz" dedi.

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl çalışmaları devam eden Çamlık Koru Park'ta incelemelerde bulundu.

Başkan Karagöl Çamlık Koru Park'ta incelemelerde bulundu

detaylar için tıklayın
Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığını yayan kenelerle mücadele amacıyla yetiştirilen keklik ve sülünler doğaya bırakıldı.

Kene ile mücadele için yetiştirilen keklik ve sülünler doğaya bırakıldı

Belediye Başkanımız Ertuğrul Karagöl'ün Kurban Bayramı mesajı