GÜNCEL HABERLER

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığını yayan kenelerle mücadele amacıyla yetiştirilen keklik ve sülünler doğaya bırakıldı.

Kene ile mücadele için yetiştirilen keklik ve sülünler doğaya bırakıldı

Belediye Başkanımız Ertuğrul Karagöl'ün Kurban Bayramı mesajı

detaylar için tıklayın

Erbaa Belediyesi Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığını yayan kenelerle mücadele amacı ile belediyeye ait üretim tesisinde yetiştirilen 600 sülünü doğaya bırakacak.

Erbaa Belediyesi doğaya 600 sülün bırakacak

Şehidimizi son yolculuğuna uğurladık

Belediye Başkanımız Ertuğrul Karagöl'ün Ramazan Bayramı Mesajı

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediye Meclisi, ilçede çocuk oyun alanı olarak kullanılan alana Sağlık Başkanı  Dr.Fahrettin Koca'nın adını verdi.

Erbaa’da sağlık bakanının adı parka verildi

Erbaa Belediye Meclisi, ilçede çocuk oyun alanı olarak kullanılan alana Sağlık Başkanı Dr.Fahrettin Koca'nın adını verdi.