ETKİNLİK AJANDASI

tüm halkımız davetlidir.

ESMEK Yağlı Boya Sergisi

Erbaa Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları bünyesinde açılmış olan Yağlı Boya Resim Kursu kursiyerimizin çalışmalarının yer alacağı sergimizin açılışına tüm halkımız davetlidir.

detaylar için tıklayın
Erbaa Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları bünyesinde açılmış olan Bağlama Kursu kursiyerimizin sahne alacağı bağlama konserimize tüm halkımız davetlidir.

ESMEK Bağlama Konseri

detaylar için tıklayın
Bayramın 3. günü Cumhuriyet Meydanında İmera Konserinde Buluşalım.

İmera Konseri

Bayramın 3. günü Cumhuriyet Meydanında İmera Konserinde Buluşalım.

detaylar için tıklayın
Engelli kursiyerlerimizin el emeği, göz nuru çalışmalarının yer alacağı “Sanata Engel Yok” isimli ahşap boyama sergimizin açılışına tüm halkımız davetlidir.

detaylar için tıklayın
15 Temmuz Etkinlikleri Kapsamında düzenlenecek olan Esat Kabaklı tüm haklımız davetlidir.

Esat Kabaklı Konseri

detaylar için tıklayın
15 Temmuz Etkinlikleri Kapsamında düzenlenecek olan Yavuz Bahadıroğlu Sohbetine tüm haklımız davetlidir.

Yavuz Bahadıroğlu Sohbeti